Mätning …

Igår mötte jag en av mina grannar i garaget och efter lite frågor om balkongen fick jag följa med för att se hans balkong där de har en mörkgrå nålsfiltsmatta, ett val han/de är väldigt nöjda med då den håller värmen när man vill vara på balkongen även på hösten.

Ikväll kom han upp med måttstock för att mäta min balkong. Skulle jag göra det själv finns det nämligen en viss risk för att mattan skulle bli alldeles för liten eller alldeles för stor :) Så snällt av honom och med måtten klara kan jag snart gå vidare till nästa steg och åka till George Anderson Golv för att fråga efter priset och för att kanske redan beställa den i veckan.

Så mycket jag vill fixa nu … suck :(

Vit skjorta med coola detaljer från butiken Fira i Helsingborg och jeans från Hunky Dory denna onsdag <3

Dammsugaren som ni ser är framme och lika bra att den står där då jag måste dammsuga varje dag med tanke på att Molly fäller något kopiöst just nu trots att hon är en innekatt och borde inte påverkas av säsongerna på samma sätt.

Min soffa från Artwood som bara är ett par år gammal ska också bytas ut till sensommaren/hösten då jag vill nog åter ha en hörnsoffa men det som är bra med sammet är att katter river inte sönder det tyget.

Nu blir det ett varmt skönt bad <3

2 thoughts on “Mätning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *