Johannas bloppis …

Igår var det dags för årets Johanna bloppis på restaurang Blackstone och som vanligt fick jag vara med det underbara gänget som samlas varje år för att hjälpa till.

Redan vid 10 stod 2 tjejer i kö (bloppisen startade kl. 13) men att köa i 3 h för att vara först in var inget de verkade bekymrade över. Solen sken i Göteborg vilket gjorde att de kunde sola sig medan de väntade. På insidan ställde vi fram, prismärkte skor och accessoarer och hade bara sådär trevligt som vi brukar ha.

Johannas klänning finner du HÄR.

Bloppisen handlar om kläder, skor och accessoarer men så hade Johanna även med sig sina böcker och kuddar. Även om jag inte lagar mat så har min syster i Italien den och även min dotter här hemma gör vissa recept från boken. Förutom recept finns det även tips på dukning och lite annat smått och gott.

HÄR finns boken och kuddarna.

I detta årliga event ingår att vi som har hjälpt till stannar kvar för en gemensam sen lunch på just Blackstone och som vanligt är maten god och atmosfären väldigt trevlig <3

Tack alla för trevligt umgänge och önskar er alla en mysig söndag <3

4 thoughts on “Johannas bloppis …

  1. Mycket trevligt! Är det begagnade kläder eller helt nya via samarbete? Vad äter du om du inte lagar mat?

    1. Det var verkligen väldigt trevligt och det är blandat med både nya som använda kläder.
      När det gäller min kost så är det inget jag stoltserar direkt med men man behöver inte laga mat för att äta mat :)

  2. Så klart inte, man gör precis som man vill och har intresse för. Tror många gör en massa bara för att det förväntas av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *