Om

Dagligen lär jag mig något om mig själv, dagligen förundras jag över ett nyckelord i mitt liv som jag tycker speglar mig som person: kontraster då ett motto jag har är ”varför välja?”
Jag föddes i Bologna, i Italien och bodde där tills jag var 20 år då jag flyttade till Sverige för att göra något wild & crazy efter gymnasiet. Ett beslut som visade sig vara mer crazy än wild men även ett beslut som har gjort att jag idag lever mitt liv i Borås med min underbara dotter Nicole (20 år) samt min katt Molly.
Utbildad till gymnasielärare i italienska, sociologi och psykologi samt till beteendevetare valde jag senare i livet att prova livet som entreprenör genom att äga butiken samt webshopen The Little Showroom med min bästa väninna Jessica. Det gick väl sådär så idag jobbar jag åter som gymnasielärare i psykologi och har pluggat lite kriminologi.
Singel by choise som en förklaring till att jag älskar singellivet samtidigt som jag nog har en någorlunda öppen syn på dejtingfrågan.

13 thoughts on “Om

  1. Går de vara för snäll.? ,? ibland så dyker de bara upp. Å de gjorde du nu. Världsklass

  2. Kan man vara för snäll? ? ibland så händer de. Du dök upp. Världsklass

 1. Hej!
  Du länkade till ett test natgeo om vittnespsykologi… men den är spärrad på din sida. Kommer du ihåg vad den videon hette… jag söker den på youtube

  1. Hej Eva,
   kan du skriva i vilket inlägg det är jag länkade så att jag påminns om vilken det var? Har visat även en annan som finns på CBS 60 minutes som är väldigt intressant. Säg till om du vill att jag skickar den till den via mail … /Michela

 2. Borås min hemstad som jag lämna när jag blev. 20 . Du flytta dit i samma ålder .
  Efter år i Göteborg, London , Paris blev det Stockholm. Fam , två barn , son & dotter
  Nu en singel pappa som gör sitt bästa .
  Men det är långt från Boråstiden .

 3. Hi how are you?

  We love your website!
  I would like to know if you accept guest post articles!!!
  The article will be written according to the content of your website and in the same language, of course, written by native writers!
  I would be extremely happy to work with you!
  If that’s possible, please let me know and I’ll send you some examples of recently published articles so you can see how we work.

  Thank you and have a great day!
  Yours sincerely

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *