Om

Dagligen lär jag mig något om mig själv, dagligen förundras jag över ett nyckelord i mitt liv som jag tycker speglar mig som person: kontraster då ett motto jag har är ”varför välja?”
Jag föddes i Bologna, i Italien och bodde där tills jag var 20 år då jag flyttade till Sverige för att göra något wild & crazy efter gymnasiet. Ett beslut som visade sig vara mer crazy än wild men även ett beslut som har gjort att jag idag lever mitt liv i Borås med min underbara dotter Nicole (som bor hos mig varannan vecka) och min hund Knut.
Utbildad till gymnasielärare i italienska och psykologi samt till beteendevetare valde jag senare i livet att prova livet som entreprenör genom att äga butiken samt webshopen The Little Showroom med min bästa väninna Jessica.
Singel by choise som en förklaring på att jag älskar singellivet samtidigt som jag nog har en någorlunda öppen syn på dejtingfrågan.
En ensamvarg som älskar att sitta hemma själv då jag finner mitt eget sällskap rätt så trevligt men som även tackar ”ja” till spännande utflykter som kanske majoriteten inte skulle.
2013 var jag en av fyra kvinnor i TV3:s reality serie ”Småstadsdrottningar” då jag kände tydligt att ”jag ångrar hellre något jag har gjort än något jag inte har”. Ett trevligt inslag i vardagen som även gjorde att jag lärde känna nya underbara vänner.
Mitt mål i livet är att sitta i min gungstol som gammal med insikten att jag har levt livet fullt ut, men på det sättet jag själv menar oavsett omgivningens tyckande.

9 thoughts on “Om

  1. Går de vara för snäll.? ,? ibland så dyker de bara upp. Å de gjorde du nu. Världsklass

  2. Kan man vara för snäll? ? ibland så händer de. Du dök upp. Världsklass

 1. Hej!
  Du länkade till ett test natgeo om vittnespsykologi… men den är spärrad på din sida. Kommer du ihåg vad den videon hette… jag söker den på youtube

  1. Hej Eva,
   kan du skriva i vilket inlägg det är jag länkade så att jag påminns om vilken det var? Har visat även en annan som finns på CBS 60 minutes som är väldigt intressant. Säg till om du vill att jag skickar den till den via mail … /Michela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *