En liten selfie uppdatering från mig …

Att helt hålla mig ifrån bloggen blir lite tomt faktiskt så nu sitter jag i soffan och väntar på kvällens EM match mellan Spanien-Frankrike. Vem vinner tror ni? Spanien har nog spelat bäst hittills men bland de två lagen håller jag nog på Frankrike … Anledningen är nog att jag älskar Paris, det franska språket och den där franska känslan …

Jag har haft en ledig vecka, den här veckan jobbar jag och så är jag ledig v. 29 – 30- 34 men har blandade känslor inför denna ledighet för har inget planerat och hade gärna åkt iväg en vecka på en klassisk charterresa med målet att bara ladda med energi och läsa pocketböcker.

Att vara i Sverige när solen skiner är ok men det ser ut som att vi får uppleva förra årets tråkiga juli väder igen? Hur kan det ens vara möjligt?

Det jag tänker ägna mig åt under min ledighet är faktiskt lite träning. Tänker att medan alla äter upp sig på sin semester ska jag jobba på lite muskler :) Vissa av er har bett mig lägga ut bilder på övningar jag gör men när jag fotar mig själv ser det mer ut som bilder som ska på en OF sida än annat :)

Ni som undrar om tatueringen som syns på bilden nedan står det ”Once upon a time there was a little girl” för det var så mitt livs historia började …

Stången väger bara 30 kg och det är inte alls jobbigt att göra den övningen (hade gärna ökat på vikten) då jag har en rätt så stark bål MEN jag klarar knappast av att hålla stången mellan övningarna då jag har så svaga axklar. Att hämta och ställa tillbaka den är den största utmaningen för mig vilket är rätt så absurt :)

När det gäller tips på träningskläder har jag nästan alltid svarta tights från märket Oysho (finns på Zalando). Har tre olika par och älskar de då de är kompressionsleggins och riktigt sköna att ha på sig. Gillar inte mönster på träningskläder och inte på många andra plagg heller för all del …

Förra fredagen fick jag testa att spela golf och träffade nog 95% av de men istället för att flyga upp i luften och långt så rullade de några meter på marken :)

Minns för ca 25-30 år sedan när typ ”alla” spelade golf medan nu spelar ”alla” padel. Ganska intressant att även sport går i trender men jag kvarstår i min önskan om att lära mig spela tennis och är det någon som vet om en nybörjarkurs för vuxna får ni gärna säga till för det verkar inte ordnas några. Åldersdiskriminering? :)

Idag har jag åter varit på Pickesjön men efter det något obehagliga mötet där som jag har bloggat om tidigare lägger jag numera inte ut några bilder om att jag är där i realtid. Avstår dock inte från att åka dit för tänker inte rädslan bestämma över mig. Redan ”sjukt” att jag måste välja att åka dit vid mer säkra tider.

I torsdags var jag i Göteborg och träffade först en vän som är psykolog men jobbar och bor utomlands, en fd kollega från Lerum och sedan ett par glas med Linda med Avalon. En social torsdag helt enkelt och i helgen ska jag iväg.

Det blev ett inlägg med en massa selfie inser jag men ibland tycker jag att det är jobbigt att be andra ställa upp på kort och nog en av anledningen till att jag inte är en bra bloggare :)

Förresten, har du inte sett ”Golden Bachelor” gör det pronto. Ett underbart program om sökandet efter kärlek när man är 60-70 årsåldern som deltagarna är. Värme, längtan, fjärilar i magen, vänskaper och hopp om att finna den rätte/den rätta. Verkligen sevärd <3

Nu dags för fotboll <3

8 thoughts on “En liten selfie uppdatering från mig …

  1. Hej Michela kul du håller igång med gymmet och du blir bara finare och finare och ska vara stolt att vara en så vacker kvinna i den ålder du har blivit. Hjärnan har du ju en otroligt skarp men den syns ju inte på bild 😉 Önskar dig en skön sommar och säker tid vid ditt smultronställe Picke sjön ❤️

  2. Du är flitig nu och träna !
    bra där och ben, bål och armar. Sen ryggen och bröst, de sista verkar du träna mest !
    ler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *