När min katt avslöjar fake profiler …

Något som jag förundras över är alla fake profiler som finns på olika plattformar och nu gjorde mig en följare uppmärksam att en ny profil på instagram som utgör sig för att vara mig skriver till några av mina följare.

Jag skulle aldrig för all del skriva mitt efternamn med liten bokstav … redan där finns en liten varningsflagga :)

En av mina manliga följare skrev till mig och frågade om det var jag som hade det där kontot då han fick den där känslan att något inte stämde och han är den fjärde som har skrivit mig angående detta. Nej, jag har bara mitt vanliga instagram och har inte Telegram som hen hade även använt.

Då jag tycker att det är lite intressant att höra vad den fake profilen vill få ut av att kontakta vissa av mina följare frågade jag honom vad låtsasjag hade skrivit. Hen (låtsasjag) skrev att detta konto var mitt privata konto och ville utbyta lite mer privata bilder. Min följare förstod som sagt att det lät lite märkligt och frågade hen namnet på min katt vilket hen inte kunde svara på och gissade på Kitty. Min följare visste att min katt heter Molly och voilá blev hen avslöjad.

Tycker att det är lite gulligt att Molly kan vara den som avslöjar mina fake profiler, haha!

Förundras som sagt över vad att det finns så många som utgör sig för att vara någon annan och nyfiken på anledningen till detta även om anledningar kan självklart vara av varierande slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *