Katthår och snygga solisar …

Med tanke på att det är programdag i skolan idag har jag haft möjligheten att jobba hemifrån vilket är inte helt fel <3 Som lärare har man inte den friheten men har företag öppnat upp för möjligheten att jobba delvis hemifrån efter pandemin? Hur ser det ut på ditt jobb?

Skön klädsel är definitivt en av fördelarna med att jobba hemifrån men dessa träningsbyxor älskar visst Mollys päls som är överallt trots daglig dammsugning och regelbunden borstning.

När det gäller min balkong har jag mailat för att kolla om vi får lov att ha DESSA eller liknande (som Monica här i bloggen tipsade om) förutom den nålfiltsmattan som verkar vara ett populärt val på balkonger.

Trots att jag bor i en bostadsrätt finns det visst tydliga regler gällande balkonger och även när jag beställde inglasningen av den i september fick jag bara anlita från ett visst företag då alla i huset ska ha samma. Estetiken är visst viktig här på Arlagatan :)

Tog självklart min promenad och även om solen lyste med sin frånvaro var det väldigt skönt och min låtsas hund blev rastad :)

Gick och köpte linser och passade på att titta på de solisar de har fått in … Dessa från Dior var inte alls tokiga, tvärtom …

Ett par nya solisar om året är lite som ett måste av någon märklig anledning och vet åtminstone några i min vänskapskrets som inte ens nöjer sig med ett par om året :)

Nåväl, fredag imorgon och jag startar morgondagen med att vakta nationella prov innan jag ska ha mina egna lektioner. Hoppas all teknik fungerar så att en redan stressande situation för många inte blir det ännu mer …

2 thoughts on “Katthår och snygga solisar …

  1. Jobbat hemifrån i stort sett hela 2020 och 2021 är nu tillbaka på 100 % vilket är väldigt skönt, har saknat mina kollegor. Teams-möten kan aldrig ersätta riktiga möten.

    1. Ja, kollegor och att lämna sitt hem för att gå/åka till jobbet är nog viktigt för de flesta av oss men hade nog inte tackat nej till att jobba hemifrån 1-2 ggr i veckan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *