Gdansk (del 1)

I onsdags åkte jag med mina två kollegor Henriette och Camilla till Gdansk, en stad som ingen av oss hade tidigare besökt men som med enbart 1 1/2 h flygresa lockade oss till att en liten resa dit.

Staden är en av Polens största och äldsta och var under en längre tid en central hamnstad.

Tyvärr gjorde förseningar att vi landade först vid 19 tiden ca så det var bara att ta en Uber (Nicole tipsade att använda Uber som fungerar utmärkt där) till vårt hotel, lämna vår väska (vi åkte med bara handbagage) och sedan gå till Bar Leon HÄR där vi hade bokat bord efter rekommendation av min dotter. Kan verkligen rekommendera en middag där, fräscha och goda rätter.

Vi insåg snabbt att staden kryllade av barer och restauranger och att vi var långt ifrån de enda turisterna där :)

Vi bodde på Radisson Blu HÄR, hade ett rum för 3 personer och betalade 1500:- pp för 2 nätter utan frukost. Fantastiskt läge, stort rum, stor toalett och verkligen prisvärt. Nicole bodde på det andra Radisson hotellet när hon var i Gdansk för ca 3 veckor sedan. Även den är centralt beläget och ett trevligt hotel sa hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *