Sneakers säsongen är här …

Sol, värme och sneakers säsongen är äntligen här … Som jag har längtat <3

Jag gillar inte sneakers som ser lite för använda ut så ett par inköp hör våren till, lite av ett måste för mig.

En av vårens och sommarens stora trender är Adidas Gazelle och jag valde modellen bold som innebär att de har lite tjockare sula och är inte lika platta som vanliga gazelle.

Färgerna på mina nya är en liten hyllning till Sverige kan man nästan tro men så är ljusblått också vårens nyans och en favorit.

Andra sneakers som är en favorit hos mig och har ett par tre stycken är dessa från Puma <3 Lite mer chunky men otroligt sköna och användbara.

Kan inte ha ett inlägg om sneakers utan att ta upp italienska Superga som alltid är klassiska och otroligt användbara då de passar även till klänningar. Enkla och just därför alldeles perfekta till vilken outfit som helst. Har dock inte köpt in några nya men har 3 par från föregående säsonger …

Älskar självklart även flippisar från Havaianas men riktigt där är vi inte ännu … En solig dag räcker inte för att klä sig så somrigt i min värld där jag är lite mer frusen än majoriteten.

Vilka är dina sneakers favoriter?

Blev lite sentimental när bilden nedan dök upp som ett minne. Idag för 10 år sedan satt jag i solen i Stadsparken med Knut och Louise hund Charlie <3

2 thoughts on “Sneakers säsongen är här …

  1. Snygga skor. Jag hade ett par vita sneakers från Adidas som jag verkligen älskade, dessa använde jag tills de föll sönder. Just den modellen har jag inte hittat igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *