Dulce de leche på Orangeriet, ett mumsigt tips …

Sommarvärmen verkar dröja åtminstone här i småstaden, hoppas på en varm och skön augusti/september för oss alla <3

Var och köpte ett par bas t-shirts i eko bomull, samt balsam, duschkräm och lite annat som man behöver när man åker iväg. På vägen hem stannade jag på glasskiosken vid Orangeriet, i vackra Stadsparken för att hälsa på min fina dotter som sommarjobbar där.

Kolla dessa strutar, en fröjd för ögonen och troligtvis även smaklökarna …

Min dotters favorit, fick provsmaka en liten sked är Dulce de Leche och jag förstår hennes val fullständigt. Hjälp vad god den är !!! Testa om du går in för du lär inte bli besviken <3

För min del blev det ingen glass då jag mötte upp min väninna Tania som körde styrketräning på Arena Fitness. Jag kom 45 minuter senare så att jag kunde istället vara med när hon skulle varva ner på löpbandet med en pw på 4 km. Det fick räcka för min del då jag opererades för 5 veckor sedan och vill inte äventyra läkningen.

Nu rullar tvättmaskinen då jag håller på och tvättar de kläder jag ska ha med mig till Marbella och Italien och som alltid så är det så svårt att planera vad man ska ha med sig. Ansiktsmask har jag iaf. då det är ett krav där vilket jag egentligen kan tycka är helt rätt. Gissar att bättre finns att köpa där men har åtminstone några för flygresa och de första dygnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *