Bilder från förr …

Ibland dyker det upp på sociala medier sådana där bilder från förr och denna nedan kan vara allt från mellan 14-16 år gammal kan jag tänka mig.

En annan bild som är betydligt äldre än så är bilden nedan som visar en sådan där mysig midsommar i Sverige. Behöver jag säga att det är jag till vänster? :) Inte de snyggaste outfiten men vad gör det när man är på landet? :)

De 3 veckorna vi var i Sverige på somrarna tog vi på oss det som fanns och träskor var alltid ett måste för älskade att galoppera runt då jag har alltid önskat ha en häst och kunde då istället låtsas vara en. Min syster fick betala 10 öre för att få rida på mig runt sommarstugan. Driftig var jag allt :)

Vill hylla min lillasyster för hon har gått igenom och går igenom något riktigt jobbigt med stort mod <3

4 thoughts on “Bilder från förr …

  1. En sak jag undrat över och som jag inte kommer ihåg om du har berättat här, varför du hamnade i Sverige 🇸🇪 och din syster blev kvar i Italien 🇮🇹 ?
    Mina tankar till din syster om hon nu har jobbigt i livet 🌷❤️

    1. När jag var 20 ville jag egentligen åka och plugga i USA men kände ingen där och det hade blivit ett stort projekt och då valde jag alternativet att flytta in en sommar hos mina morföräldrar här i Borås och lära mig språket :)
      Hade nog gärna velat flytta igen för gillar att komma till nya ställen där ingen känner mig och jag känner ingen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *