Välkommen Moccamaster :)

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

Igår kväll väntade jag på att min order från Cervera skulle anlända och voilá så kom den kaffebryggaren som många i min omgivning har och som har retat mig för min gamla enkla Philips.

Aldrig trodde jag att jag skulle gå och köpa en kaffebryggare som på ordinarie pris ligger på 3.500:- men när det nu är 20% rabatt så passade jag på och föll för grupptrycket om att man måste ha en Moccamaster i sitt hem. Läste även på och insåg att ibland finns det en anledning till ett pris, speciellt när de tillverkas delvis för hand.

Min dotter var överlycklig när hon igår kväll plockade upp den från kartongen och med glädje berättade för mig att vi fick även ett kaffemått och 3 kaffefilter. Mamma Mia, de har vi nog betalat, hahaha!

Så här snygg är den dock och ja, jag erkänner att det blir som en inredningsdetalj i jämförelse med min tidigare. Vet inte hur länge deras 20% på alla kaffebryggare gäller men HÄR hittar du de olika och Moccamaster finns även i billigare färger om man nu önskar. Alla gillar inte guld/mässing så klart …

Får erkänna att kaffet smakade riktigt gott denna morgon, men kanske att jag är lite påverkad av vad denna snygga köksdetalj kostar.

Förutom erbjudandet på alla kaffebryggare så har de även 25-30% på alla muggar HÄR och kunde inte låta bli att köpa 2 av dessa från märket Kerstin Tillberg. Så himla fina, är helt förtjust i kombinationen brun och guld men finns även i andra vackra nyanser.

Den guldiga linjen är bara att ljuset reflekterar sig på något sätt …

Igår kväll när vi kom hem och Nicole packade upp kaffebryggaren var hon helt salig och ville även visa vår katt Molly att äntligen fick hon sin mamma att köpa något hon tyckte vi verkligen behövde. Ska tilläggas att min dotter inte dricker kaffe och att Molly var lagom intresserad :)

Lyckan är helt enkelt total och Nicole som just nu är jobbet har påtalat hur viktigt det är att jag alltid sköljer den ren efteråt. HJÄLP! :)

2 thoughts on “Välkommen Moccamaster :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *