Idag är det ingen vanlig dag …

… det är min lillasysters födelsedag <3

Det skilljer nästan 7 år mellan oss och minns som igår den där dagen då min pappa kom in till mitt rum i då han hade något viktigt att berätta: jag skulle bli storasyster <3

Minns även, om så lite otydligt, att jag var den första som fick hålla henne i min famn och hur viktig jag kände mig i min nya roll som syster. Det har som sagt gått 46 år sedan dess och idag lever vi i olika länder, Melissa i min hemstad Bologna med sina två barn och jag här i Borås med min dotter.

Mycket har hänt i våra liv och mycket har hänt i hennes det senaste så att fylla år just i år är nog redan det en helt fantastisk födelsedag för henne. Hon gillar födelsedagar, jag gör inte det men förstår ändå den där extra glädjen och tacksamheten hon känner över det som vi tar som en självklarhet men som inte alltid är det.

Förra året åkte Nicole och jag ner till Bologna för att fira henne då hon blev 45 <3 men i år det mor som är där i 2 1/2 månad.

En stor GRATTIS till Melissa, den där lillasystern som har vuxit upp till en fantastisk kvinna, mamma, väninna och syster <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *