Bloppis den 4/5 i Göteborg …

Maj är lika med Johannas billiga och alltid trevliga bloppis och jag är med på detta för många efterlängtade event genom att ha med mig både lite kläder och smycken.

Priserna är billiga, lokalen är Blacksone vid kungstorget i Göteborg och datumet är lördag den 4/5 mellan 13-15. Kom gärna i tid då det brukar vara kö med Johannas man Janne som vakt vid dörren :) HÄR kan du läsa Johannas inlägg om den.

Det ser ut att bli soligt nästa helg så passa på att kombinera bloppis shopping, boka bord på Blackstone som har bland annat otroligt goda pizzor, ta ett glas bubbel och göra lördagen till en sådan där mysig sådan att tillbringa några timmer med någon väninna med. Shopping, lunch och bubbel, en härlig kombination en solig lördag …

Vi har som tradition att alltid ta ett glas bubbel innan öppningen, ta en sen lunch när bloppisen är över och kanske fortsätta vidare till någon uteservering beroende på ork och väder :)

Jag har med mig plagg från Neo Noir, Ralph Lauren, Marlene Birger, Gestuz men även från Zara samt snygga örhängen som aldrig har använts.

Boka nu in den 4/5 i kalendern och välkomna då <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *