Tips om Gdansk mottages …

På onsdag ska jag till Gdansk, Polen med två av mina kollegor. Förra sommaren var vi i Malmö med besök i Köpenhamn i år åker vi till en stad där ingen av oss har varit.

Flygbiljetten t/r med Wizz Air kostade oss 440:- pp vilket är fantastiskt billigt men så får vi bara ha en väska som är 30×40 eller 40×30.

En utmaning men å andra sidan en sådan som känns lite rolig … Min strategi kan beskrivas med bilden nedan :)

Min dotter var där för ca 3 veckor sedan så vi har bokat bord på en restaurang hon rekommenderad första kvällen, vi har bokat inträdde till Museum of the Second World War och så tänkte vi gå till en food market Nicole var på.

Har du andra tips om vad vi borde göra/se i Gdansk? Tips på någon trevlig restaurang till andra kvällen vi är där? Väderprognosen visar sol så nu håller vi tummarna <3 Så mycket trevligare att turista en stad i solen kontra i regnet.

Har, efter tips från min dotter, laddat ner appen Been och så här ser min statistik ut (hoppas att jag inte har missat något land)

Efter Gdansk kanske min procentenheten ökar med 1% :)

Nåväl, tips mottages från er som har varit där <3

3 thoughts on “Tips om Gdansk mottages …

  1. Hej!
    Ett tips är att prata med Åza Brennander, som har lägenhet att hyra ut där och stor erfarenhet om staden Gdansk.
    Trevlig resa!

    Vänlig hälsning

    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *