Inspirationskväll hos Systramii …

Igår eftermiddag vid 1730 gick jag till Systramii för att delta i ett par timmars inspiration gällande raw food och hälsa som Karin Haglund och Erica Palmcrantz Aziz höll i vår småstad igår.

Tillsammans har dessa två kvinnor skrivit hela 16 böcker (om jag minns rätt) medan en annan klarar knappast att laga efter ett enda recept =) Hahaha! Borde nog gå på inspirationskvällar varje vecka för att kanske ändra min motvilja till matlagning men å andra sidan är kanske raw food det bästa för mig att ”laga” då ingen ugn eller stekpanna ska användas vid tillagningen av denna mat.

Som tur är har jag redan 3 böcker skrivna av Karin så de ska jag ta itu med först.

När vi anlände fick vi dessa helt fantastiska goda och färgglada juicer.

Karin och Ulrica pratade om sina respektive hälsoresor, om sina böcker, gav lite tips och försökte framförallt få oss att bli inspirerade av att äta sundare. Två fantastiska kvinnor som önskar att alla kunde åtminstone försöka få in 50% raw food i sin kost.

Jag ska försöka!!!

Att mat ska innehålla vackra färger syns tydligt när man äter frukt och grönsaker. Ögonen lockas och bara att se det förstår man att det borde vara en självklarhet att det som kommer direkt från naturen borde vara det mest sunda.

Anna och Sarah som äger och driver Systramii, en av två underbara och efterlängtade raw food ställen här i Borås. Så glada att de har öppnat så att vi har två nu i vår stad.

Vi fick en riktig god sallad och efter den lämnade jag alla inspirerande kvinnor och män då jag skulle till Varberg för en mysig kväll med lite rosé och en massa prat. Älskar att sitta och prata om allt och inget så det blev verkligen en sådan underbar ”Michela kväll” <3

Tack för en inspirerande träff med en massa tips <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *