Aldrig en fotfetischist =)

Idag var det dags för lite pedicure, något jag måste göra då jag ogillar otroligt mycket fötter och speciellt naglar på fötter. Vill helt enkelt bara klippa bort de så går på pedicure så att någon annan fixar de så att jag slipper gå till handling i det jag annars har gjort i många år.

Förstår verkligen inte de som har en fetishism på fötter. I mina ögon omöjligt att se något sexuellt i de, hahaha!

Tånaglar och hårda hälar, bland de första som finns i mina ögon och därför viktigt för mig att alltid ha mjuka fötter och hälar.

Har en liten ”light fobi” på fuffsingar helt enkelt =)

Sedan gick jag min promenad runt Pickesjön för en sådan här skön dag ville jag så klart vara ute.

 

Om ett par timmar ska jag på en föreläsning med lite mat om nyttig kost och raw food och efter det ikväll kanske att jag sätter bakom bilen och åker till kusten för en övernattning där då jag är ledig även imorgon <3

3 thoughts on “Aldrig en fotfetischist =)

    1. Jag gör det i Palace huset men ibland är de lite för snabba så misstänker att det finns andra ställen som är bättre även om de är helt ok då jag fortsätter gå dit =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *