En mysig utflykt med min dotter …

Vaknade vid kusten imorse och hade en riktig mysig förmiddag innan jag lämnade bilen för städning, åkte hem till Nicole och tillsammans åkte vi till Göteborg vid 15.30 tiden för att gå lite i affärer. Hon behövde något nytt och jag är lite i jakt efter något gult till en uppesittarnatt jag ska på snart där temat är gult/blått.

Inne på NK gick jag till en av mina favoritbutiker där en av tjejerna som jobbar där är alltid så himla trevlig.

Hon tog fram en byxa och kavaj i en helt ljuvlig ljus nyans som precis hade kommit in från engelska All Saints. Jag gick in och provade båda och om den ena byxan var för liten (gick inte upp för höfterna =) så var dessa på bild för stora.

Allvarligt, hur snyggt som helst!!! Byxorna i rätt storlek kommer nästa vecka så ska in då för att prova de och om de passar kommer jag att ha väldigt svårt för att låta bli detta set <3

Fantastisk kvalité, underbar passform och en ljuvlig nyans plus att märket finns enligt expediten enbart på NK. Att ha märken/kläder som inte alla andra har gillar jag <3

Nicole hade kunnat börja jobba där då hennes kommentar “Mamma, tänk dig denna outfit i New York” fick mig att direkt känna “hur ska jag kunna åka till New York utan dessa kläder?” Hahaha!

Nicole gick sedan en runda själv medan jag gick in på Zara Home och strosade runt lite bland inredning för att mötas en kort stund senare då hon var hungrig.

Själv var jag dock mätt då jag för en gång skull hade ätit lunch så jag satt och tittade på när hon mumsade i sig sin kyckling med potatis samtidigt som vi njöt av vår lilla mysiga utflykt i en solig Göteborg.

En ljuvlig dag går nu mot sitt slut och jag är tacksam för den <3

Avslutar detta lilla inlägg med att önska min väninna TANIA ett stort GRATTIS på födelsedagen då hon idag blir hela 40 år !!! Hon firar genom en semester i solen så hoppas att hon har fått njuta av en fantastisk födelsedag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *