Att packa minimalistiskt =)

Imorgon åker jag till Wien och vi ska ha med oss bara varsin kabinväska så att vi slipper vänta på väskor och bara ta oss snabbt till och från.

Som kvinna är det dock lite svårt (och ja, detta är ett riktigt i lands problem) att tänka “ta med dig så lite som möjligt” när ens psyke tänker istället “ta med dig detta också ifall att …”

Att jag sedan inte kan packa ner min necessär med mina krämer är också ett litet dilemma men jag har löst det genom att de underbara tjejerna på Bangerhead (när jag var där och handlade några produkter) gav mig små prover så att jag kan dessa tre dagar använda dessa. Så alldeles perfekt!

Gällande kläder så har jag packat ner två cashmère tröjor, en jag köpte i Italien och den till höger är från Lisa Yang köpt hos min kusin på Brissman.  Skulle jag säga vad är bäst med vinterkläder skulle jag utan tvekan svara: snygga jackor, Mou boots och cashmère.

Mina nya denim, någon skjorta och så träningskläder då mitt sällskap kan inte tänka sig att åka någonstans utan att träning ingår i programmet. Då ska jag verkligen få testa om min operation blev lyckad och springa på löpbandet … Löparskor och träningskläder ska alltså också få plats förutom någon skön tröja.

Inser redan att det är inte det enklaste att packa mini när jag vill ha så mycket som möjligt =)

Min kabinväska för denna torsdag-söndag cityresa kontra …

… hur det vanligt kan se ut när jag åker iväg om nu bara för en vecka …

Oh mamma mia !!!

2 thoughts on “Att packa minimalistiskt =)

  1. Tips – ta ur cremerna ur papperskartongen så att de inte tar mer plats än nödvändigt när du ska knöka ner dem i den lilla enlitersplastpåsen. Ibland är kontrollanterna extremt nitiska ju – allt utanför påsen och ifall den inte går att stänga… bara att slänga :(.
    Hälsningar från en som gjort misstaget och aldrig gör det igen *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *