Tjejhelg och en av årets snyggaste jackor …

Hemkommen från City då tjejerna har handlat inför middagar och umgänge.

Hemma har de städat kylskåpet, slängt sådant som har ”gått ut” och nu har Holly åkt till sin mamma för att komma tillbaka imorgon då de ska bland annat gå på bio, träffa vänner och mysa.

Själv är jag färdig med min lilla packning men skorna återstår att packa ner men ingen plats finns över så det ser ut som att jag får ha en kasse med mig =)

Emma på Smith Beauty kunde idag snabbt fixa mina fransar (tack snälla), Bella kunde föna mitt hår så att det blev den där volymen man får endast när man använder sig av en rund borste och snart är jag redo för min lilla resa. Vill du följa med på den så titta gärna in på min insta story @michelacastellari som självklart kommer att uppdateras med mycket dessa kommande tre dagar …

Förresten, Bella kunde inte låta bli att prova en av våra nyheter från italienska Don Vanquisher. Ni vet att jag bara ä l s k a r detta märke och jackor så en perfekt kombination. Tror att Bella kommer att drömma om den =)

Vi hade samma model förra året som sålde slut (tog in 3 stycken) I år är den 5 cm längre och har även avtagsbara pälspuffar vid ärmen, 1/M och 1/L finns men rekommenderar att gå upp en storlek på denna då den är något liten i storlek.

Den kommer inte ut i webshopen men är du intresserad kan du självklart maila mig på info@lavendettaclothing.se. Priset är 21.998:- och ingen Black Friday på dessa jackor … =)

 

Nu ska jag nog testa om skorna går att trycka ner innan jag tar ett varmt bad och njuter av att imorgon få möjligheten att besöka en stad jag aldrig tidigare har sett.

Trevlig kväll!

8 thoughts on “Tjejhelg och en av årets snyggaste jackor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *