Black Friday: 25% på dessa ursnygga skor !!!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Bubbleroom.

Tycker att mobilen plingar rätt så ofta gällande rabatter inför kommande Black Friday och många har redan smygstartat med sina erbjudanden för misstänker att på fredag kommer mycket att ta slut så som försäljningen verkar har ökat lavinartat dessa sista två åren.

Lite nyfiken tittade jag in på Bubbleroom som erbjuder nu hela 25% på flera skor i sin sortiment (genom rabattkoden ”SHOE”) och allvarligt, hur snygga är inte dessa Maggie stövletter från Steve Madden med en underbar strassklädd klack? De finns i nude och i svart så titta in HÄR för att ta del av alla de skor från välkända märken som Fila, Henry Cole, Superga mm. som du kan nu shoppa 25% billigare!

Då jag själv har sålt märket Steve Madden så vet jag att om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar jag dig, av erfarenhet, att välja den största storleken då deras storlekar är mer små än stora.

 

Den där glittriga klacken, j´adore ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *