Miss me jeans och lång to do list …

815 träffades Jessica och jag på Kafé Orion och efter att vi hade njutit av en cappuccino kom vi på att den kanske inte ingår i den kosten vi borde äta … Mamma mia! (O)Tur att vi kom på det efteråt =) Som sagt, gamla inlärda vanor sker ibland på automatik men nu får det bli vanligt kaffe i framtiden då jag skall nog komma ihåg att inte … Vacker var den också =)
DSC_0085
Efter en stund i butiken för att skicka iväg en mängd olika mail och efter att ha skickat någon provdocka som kund har beställt så har jag gått hem för att jobba härifrån i lugn och ro med datorn i knäna. Kassar skall beställas och nu har vi ändrat oss i sista sek. När magkänslan inte riktigt var 100% och 100% skall den vara så igår kväll kom jag på idén att fota den bakgrunden jag skulle vilja ha och Jessica godkände.

Nu har jag därför suttit och mailat bilder och loggan som vi också har ändrat i sista sek. Den första var helt underbar men den passade inte in i den stilen som skall prägla konceptet. Lite för sött och gulligt men den skall sparas för den kan komma till användning i andra syften.

Små och stora kassar och nu väntar jag på offerten för att snabbt sätta igång så att de förhoppningsvis blir klara till öppning. Påsar till webshopen likaså och nu skall just dessa vara i plast då de tål mer om det regnar på dem.

Har även mailat en order och skrivit till Klarna då man skall så klart få betala på faktura när man handlar genom webshopen. Idag och imorgon skall vi ”bocka av” några saker så att vi kan fylla i listan med nya då listan är lång. Som tur är har vi en otrolig hjälp i Martin och Ulrika som fixar i nya butiken och Peter skall nu få ta hand om el delen som är viktig. Även belysningen skall ge en känsla …

Golvet vi såg till nya butiken kommer att bli hur snygg som helst mot den vackra men coola tapeten som redan finns levererad i butiken men ändå inte uppsatt. Vad allt kommer ifrån kommer så klart men inte förrän vi kan visa med bilder och det får allt dröja till 24/1 för rena hemlighetskoppleri bakom denna renovering och styling och precis så vill vi ha det.

500 galgar är beställda och levereras imorgon, sedan skall dessa fixas för att passa in … =) Att fixa varje enstaka kommer nog att ta ca 5 minuter så kan ni räkna ut hur mycket fritid vi har/inte har. Jessica hånar mig (kärleksfullt) då jag skriver alltid ”galjar” men kan ju inte hjälpa att svenska inte är mitt modersmål =) Rätt så duktig ändå tycker jag själv … Idag erkände hon också att galjar är mycket sötare så vi kanske gör några små ändringar i vårt interna språk.

Leverans på vår första sädning av amerikanska märket Miss Me kom till butiken. Måste erkänna att jag har varit lite tveksam till dem tidigare MEN icke längre. Mathias som säljer även andra märken vi köper in och som jag älskar hade med sig några Miss Me jeans under ett inköp och då kände jag bara att jag var ”tvungen” att prova dem.

Hur sköna som helst och då det är lite bling bling så var jag så klart såld. Har nämligen alltid haft någon slags allergi för ordet ”skinny jeans” men inte längre … Numera gillar jag även skinny =)

När jag provade dem nu även hemma hörde jag bara ett litet ”rop”. Det var min lilla som stod i dörröppningen till rummet och tittade på mig och framförallt på jeansen ”Mamma, jag vill också ha dem”. Ja, de fick helt klart godkänd från min lilla tjej för de ögonen ljög inte =)

Jeansen kostar 1199:- och t-shirten från italienska Gas 439:- När det gäller jeansen har jag en storlek 27 på mig och t-shirten är i storlek S. Allt kommer att komma i webshoppen som lanseras senast 25/1 och information om den kommer så klart när vi närmar oss …

Är det så dock att ni känner att ni inte kan vänta och vill redan nu beställa så kan ni så klart maila så länge till michelacastellari@hotmail.com.
IMG_3583
IMG_3579
IMG_3595
Så snygga med all bling bling och de höga fickorna som är nära varandra så att det ser ut som att man har en mindre rumpa … Fickor är viktiga för att lura ögat …
DSC_0095Förutom Miss Me kom idag även t-shirtar från Happiness och underkläder i one size storlek som vi beställde in då de såg så sköna och söta ut. Nu behöver vi fota dessa första leveranser så att vi inte ligger efter och så skall jag börja att testa lägga in vara produkter i shoppen.

Nu skall jag fortsätta med min lista men nöjd att vissa saker är done …

 

 

 

3 thoughts on “Miss me jeans och lång to do list …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *