Mini Julafton och före bild …

Om du är känslig för att en 42 årig kvinna visar sig i underkläder, lämna detta inlägg på direkten. Tänker du kommentera med ord som ”billig, tjock, vulgär, plastig” or whathever kan tänka sig komma från dina fingrar bakom skyddandet av en dator tänk på följande:
20131230-220342
Tänk även på att detta är en före bild så hade jag redan varit nöjd så hade jag inte ens gjort detta. Målet är att en ny bild om 3 månader skall visa en skillnad, en sådan som inte hade varit möjlig om jag redan hade sett ut som jag hade velat.

Tänk vidare på att för att ha knappast tränat på länge och för att ha en kost som består av godis och sallader så är det ingen dålig kropp jag visar upp trots allt =) och … det kan bara bli bättre eller hur? Innan jag dock visar på denna ”före bild” som jag har lovat tänkte jag först visa lite på den mini julafton som vi har haft nu med min mamma.

På Julafton var min lilla hemma hos mig fram till 17 och efter det tillbringade jag kvällen helt själv med min hund. Min mamma var hos min syster som bor i Italien så ingen familj att fira med … Då hon kom hem igår så ringde Nicole upp sin mormor för att bjuda henne på lite kladdkaka med glass som hon gjorde själv här i köket.

Med facit i hand och med kladdkakan framför mig kunde jag helt enkelt konstatera att göra en kladdkaka som kan ätas med sugrör är inte bara jag som har lyckats göra… Castellari generna finns där i denna kladdkaka som är … kladdig =)
DSC_0075
DSC_0077
Förutom lite fika blev det byte av några Julklappar med allas förtjusning …
DSC_0082
Från sin mormor fick Nicole presentkort från Gina och underbara snygga byxor och tröja som hon skall inviga på onsdag när skolan startar igen efter Jullovet. Av min syster fick hon istället denna söta set med mössa och scarf och den underbara smink settet från Pupa som ser ut som en söt kanin när den är stängd.
DSC_0086
DSC_0089
DSC_0090
Min mamma fick en body lotion och en snygg väska som hon hade önskat sig.

DSC_0085 Själv fick jag ett paket från en av mina favoritmärken i Italien gällande underkläder. Som mamma sa ”kanske inte det man skall ge sin dotter” men när har vi följt ramarna? =) Se vilka snygga underkläder, jag bara älskar dem!!!

Älskar färgerna, spetsen, de guldiga detaljerna, den vita stenen på trosan och den kvinnliga känslan man får av snygga underkläder för även om kanske ingen ser dem så vet man själv vad man har på sig och att känna sig snygg även under är viktigt. I slutändan handlar det inte om ”det som syns men det som finns” …
DSC_0080
DSC_0092
Nu kan du återgå upp om du är som sagt känslig för lite hud. Samma hud som du dock visar på sommaren på stranden i bikini så denna bild behöver du inte uppröra dig vid =)

Idag har jag lovat en före bild så den kommer i de underkläder jag köpte i Italien i somras när jag var där med min lilla. Även dessa som de jag fick av mamma (ovan på bild) kommer från italienska Intimissimi. När det gäller bh köper jag alltid en 5, största storleken och den passar alltid då jag vet att någon har frågat mig om det.

Före Bild så kommer en ny om exakt en månad. Varnar även då så att ni slipper ”reta er” om ni är känsliga för sådana här typer av inlägg. Respekterar det så klart och lika mycket respekt hoppas jag att ni har då ni är inne på min blogg av ren ”fri vilja” och då varning om vad komma skall har kommit i början av inlägget. =)
IMG_3470
Magen är stark men de musklerna som alltid var synliga är inte lika tydliga numera. De skall fram. Armarna skall bli mindre för de har jag lite ”komplex” över … Musklerna i viloläge skall bort och skall åka upp =) liksom rumpan … Ja, skulle kunna göra en lång lista på vad jag hoppas åstadkomma men nu kör vi oavsett hur vi ser ut … Små förändringar mot att bli mer nöjda och framförallt för att orka mer av våra dagliga måsten.

Då jag redan kanske får ”kritik” kan jag lika gärna få dubbelt av det så jag tänker även visa en set underkläder som du kan beställa hos svenska märket Katarina Nyman. En underbar bandå bh att ha under vissa toppar och klänningar.

HÄR hennes hemsida och under kontakt hittar du hennes mail samt telefon nr. Underbara underkläder …
IMG_3519Nu skall allt papper plockas upp från paketen och så skall jag ställa in lite disk efter min dotters fika bjudning. Hoppas att ni får en trevlig kväll … Uppe kl. 6 imorgon för en pw?

Kram <3

44 thoughts on “Mini Julafton och före bild …

 1. Så vacker!!
  Massa kärlek styrka och kraft till dig som lyser upp en grå regnig vinterdag med kloka tankar och oslagbara bilder!!

 2. Bra skrivet!

  Har själv börjat ta kort för att kunna följa utvecklingen, men kommer nog att behålla dessa för min egen del än så länge!

  Tror inte att världen är redo att se mig lättklädd! ;)

 3. Hej!
  Du är härlig!!Håller på dig!
  Ska även själv börja imorgon så det blir kul med inspiration
  från dig. Kul även att se att killar lämnar kommentarer.
  Lycka till! Nu kör vi!
  Ride on!!

 4. Tjing! Tycker du är fin som du redan är. Men känner man sej själv inte nöjd, är det ju fantastiskt bra om man tar tag i det. Modigt att fota :) Ska själv ta tag i min vikt, målet är -25 kg till i aug. Lycka till & tack för att jag får läsa om ditt liv. Kram C

  1. Tack Carina för att du vill läsa om mitt liv … =)
   Jag vägde mycket mer en gång i tiden så jag vet hur det är att ”tappa” åtminstone 15 kilon, den resan har gjort men en dag i taget så går det. Man brukar säga att det tar 3 veckor att få in nya vanor så tänk på att stå ut 21 dagar så blir det routin utan att du behöva känna det som ett måste …
   Lycka till och berätta gärna hur det går …
   Kram

 5. Ångrar att jag inte också tog en före bild på mig själv. Har gått ner 13 kilo, och visst ser jag att jag blivit smalare, men hjärnan hänger tyvärr inte alltid med. Ser mig fortfarande som rätt stor och blir lite förvirrad när jag provar kläder och inser att jag kan ha medium och inte x-large. Så en bild hade varit perfekt. Lycka till med din viktnedgång, och tack för en härlig blogg, roande och tänkvärd.

  1. Det du är med om var jag med om för ca 6 år sedan när jag gick ner från 75 kilon till 63. Minns så väl när jag tittade på korten från semestern i Miami och kunde inte sluta stirra på dem då jag hade så svårt att förstå att det var jag på bild. Hjärnan hade som du säger, svårt att inse vad som hade hänt …. Det tar tid och det är därför viktigt att känna av när det är dags att ”stoppa” viktnedgången” så att man inte fortsätter när det inte längre behövs … Kram

 6. Herregud du är ju jättesnygg! Vacker inifrån och ut. Finns inget att förbättra. Kram till dig. Du verkar så ödmjuk o rar.

 7. Du är jätte fin innefrån och ut!! lycka till med ”fin justeringarna ”. Själv har jag låååångt kvar till att nå mitt mål men kan du så ska jag banne mig också klara det.
  Kram Marie

  1. Marie, jag har också haft mycket mer en gång i tiden och har ”tjatat” om mina 4 kilon nu i 2 år så nu har jag blivit trött på mig själv och mina löften om att gå ner dem och bli starkare. Ingen som kan göra det åt mig så imorgon skall jag och Jessica ute och pw kl. 6 då tid finnes inte annars … Det handlar väl om att hitta tiden =) hur tråkigt det än är i början … Om tre veckor är det en vana, min tröst =) då jag har också varit den som älskat att träna och tränat flitigt =) Kram och lycka till du med …

 8. Tjing igen! Jag kommer ner till Borås o handlar av dej, när jag är i mål :). Lämnar rapport på vägen till målet :) . Kram C

  1. vilket bra mål du har!
   Synd att det är så långt för mig, men….
   då får det bli webbshoppen:-)

 9. Synd att det är så att du måste varna och undanbe elaka kommentarer i ditt inlägg. Jag tycker du är jättefin:) lycka till med sista kilona, jag har också dessa envisa sista kvar!

 10. Hej Michaela!

  Du har ju en helt fantastisk kropp och verkligen ingen anledning att varna för något! Dessutom verkar du vara en fin, ödmjuk och rolig tjej.
  Följer din ”utmaning” med stor spänning då jag har liknande mål som dig. Du är en inspirationskälla på många sätt och din vänliga attityd blir man så glad av! :)

  Hälsn Jessica

  1. Vad gulligt av dig att kommentera så … Vet inte hur stor inspirationskälla jag är då jag gör även ytliga val som kanske inte borde inspirera men jag tror att bara för att man fixar ytan ibland så behöver inte detta innebär att man är mer eller mindre ödmjuk eller djup som människa… Då kör vi denna lilla men stora utmaning tillsammans … Skall nog lägga mig för min kollega väntar på mig för en pw kl. 6 imorgon och vill inte riskera att försova mig redan första gången =) Kram på dig och tack för orden.

 11. Hej
  Tycker du har en fin figur,själv behöver jag förlora minst tio kilo ska bara hitta motivationen
  Vet att man mår mycket bättre psykiskt (Vilket jag inte gör just nu) när man trivs i sin kropp och rör på dököttet
  Så jag hoppas jag kan peppas av dina bilder :))
  Ha det bra

  1. Skall försöka hitta bilder från när jag hade 15-18 kilon att gå ner så jag har också gjort den resan och det gick . Det märkliga är att när jag väl hade bestämt mig var det lättare än jag trodde men motivationen måste plockas fram och det handlar verkligen om att äta rätt och röra sig. Receptet kan vi alla oavsett trender på dieter, hälsoråd… =) Skall försöka hjälpa mig själv och de som vill läsa om det. Godnatt …

 12. Lycka till med träning så du får lite mer styrka men du har ju så mycket psykisk styrka så det kommer att gå super…själv ska jag också ta mig i kragen o en förebild är du o jag ska oxå ta en före bild o se vad som hänt efter 3 mån. Kram härifrån Dykparadiset i Filippinerna G

  1. Tack George =) Vill också vara på semester!!! Lite avundsjuk (hemsk känsla =) är jag allt … Ja, psykisk styrka har jag nog trots allt att sälja och det är nog det jag hoppas egentligen kunna få förmedla så att flera känner sig lite ödmjuk kaxiga … =) Kram till dig med!

 13. Du är ju jättesnygg, så du har inget att skämmas för. Men det är gött att vara stark å känna sig fit, så träna för det. Och för att må bra så klart!

  1. Ja, jag behöver verkligen känna lite mer ork och träning sätter ju igång så många underbara andra effekter som inte bara har med utseendet att göra …

 14. Hej! Tjej i din egen ålder + några stackars år till ;). Boråsare jag med. Tappat över 38kg sista året och tar tag i former/formen vidare nu. Tänkte försöka göra vad som göras kan. Det som inte åker ”upp” eller dras ihop får ryka bort med hjälp av skalpell men testa skall jag. Önskar dig lycka till. Vi ses säkert på gymmet framöver för det kommer vi att dela har även gemensamma vänner så en dag kanske jag säger hej. Du är stark, snygg, smart och självständig. Jag med. Jag tycker att du och din kollega gör ett grymt jobb i butiken och ser fram emot en ny shop i vår ”¨Småstad”. Ingen avundsjuka här utan endast beundran, pepp och ett glatt tjoho och Lycka till från mig! Nu kör vi!

  1. 38 kilon är verkligen bra jobbat! Känner du igen dig i spegeln nu när du har gått ner så mycket eller har hjärnan inte hängt med i resan? Tack snälla för orden … Kom gärna och säg hej även om jag är halvblind och ser inte så bra =)
   Då ses vi på gymmet … Glad för min pw denna tidiga morgon =)

 15. Nämen vad sjutton, du är superfin! Den kroppen hade jag kunnat döda för om jag inte vore pacifist i grunden ;)
  Däremot så ska du ju känna så själv också, så det är bara att hugga i som min handledare sa när jag skrev uppsats, hugg i, jag älskar det!

  Förresten kan du får träna för mig med :)jag har ett elakt virus så åker runt och förstör allt…

 16. Hej Michela! När lanserar du den nya nätbutiken?
  By the way – you look amazing!!

  Gott Nytt 2014 önskar jag dig och Knut <3

 17. Hej

  Äntligen har jag tid att gå in här …jag jobbade över idag och sen hem och fixa lite god kycklingsallad till jobbet imorrn…tors och fre blir lunchen på resturang….Michela du är super snygg och vacker och jätte snygg kropp…Inget att skämmas över…Jag önskar dej lycka till med allt…

  Tack för att dom fina bling bling toppen ” Be famous ” fanns kvar när jag ringde
  Kramisar Nettan

 18. Vad modig du är ! Du har jätte snygg kropp så du har inget att skämmas för och varna för bilderna ! Jag ska försöka rycka upp mig o motionera mera. Du inspirerar mig :) Lycka till :) Kram / Berit

  1. Tack snälla Berit, jag behöver också inspireras för jag har blivit lite lat nu för tiden gällande träning men nu skall jag ge det 3 veckor och efter det som blir det en vana och därför lättare att fullfölja =)
   Kram

 19. Du är en otrolig inspirationskälla!!!
  Läser din blogg och får många gånger en tankeställare som vänder mina egna funderingar upp och ned :-)
  Lycka till med din fortsatta kamp mot dina mål!!!
  Ser fram emot att komma till Borås och besöka er butik live någon gång.

  P.s Hade på mig ”er” klänning på nyårsafton och fy attan vad snygg jag kände mig :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *