Ny facebook sida från 0 gilla …

Idag bland all a mina små och stora måsten  hade jag även att ändra om butikens facebook sida från Greta&Anna till vårt nya namn: The Little Showroom.
579517_511628025551619_984395632_nVi har valt att byta namn då vi var rätt så trötta på Greta&Anna då många som inte kände oss kunde fråga: Vem är du? Greta eller Anna? Suck … Nej Greta&Anna var/är namnen på min och min fd kollega mormödrar så det namnet har inget med oss längre att göra och nu i och med flytten och i och med nya konceptet kände vi verkligen för att byta.

Jag kan lova att vi har haft många olika förslag som vi har pendlat mellan: madly, mi&jess, two women och en massa annat. Domännamn har vi köpt för att säkra namnen innan vi hade bestämt oss men till slut blev det The Little Showroom då jag har alltid gillat det namnet och därför att den tyder på att det är en mindre butik (där kunder självklart kan handla) men som fokuserar på näthandeln.

Jessica och jag har tom. övat på att säga namnet när vi låtsades svara i telefonen ”The Little Showroom, Michela?” … Båda insåg att det blev lite långt men varför inte köra en amerikaniserad variant och förkorta namnet när man svarar till ”Välkommen till TLS, Michela?” Hahaha! Vilka små dilemman vi har men det är viktigt att det blir och känns rätt samtidigt som ännu viktigare att det även är roligt för stressigt och tråkigt är det också många ggr om kan jag lova.

Att kunna skratta åt små ”fjantiga” saker är därför viktigt för oss för det är verkligen något vi har med oss alltid: humor. Vi kan träna, sminka oss, klä upp oss, klä av oss =), fixa till oss or whatever men det finns inget attraktivare än charm, än humor, att kunna skratta åt sig själv och det som inträffar i ens liv på gott och ont. Humor är en form av intelligens,  hån en form av ointelligens.

För att återgå till ämnet trodde jag att jag enkelt kunde byta Greta&Anna till The Little Showroom på facebook men icke. Fick inte till det och ett meddelande om att det inte går när man har över 200 gilla dök upp. Skämtar facebook med mig? Vi har ju över 7000!!!

Mailade experthjälpen på Workbox som berättade samma sak. Det går inte. Jag skapade därför en ny sida till nya butiken och webshop som öppnar 24/1 med 0 gilla och några timmar senare är ni redan 697 som har valt att trycka på den där knappen ”gilla”. Att kunna få de över 7000 lär dröja många månader men vill ni (kan gå på knä) så får ni gärna sprida, dela, gilla som tusan så att vi kommer upp lite innan vi öppnar …

Genom att ”gilla” oss får man redan du se några av de varor som redan har hunnit anlända och man får även se några bilder på små detaljer från renoveringen så att ni kan följa med i processen utan att få se för mycket då vi gärna vill ha det lite hemlighetsfullt tills öppningen.

Vi kommer nästa vecka även att lägga ut en tävling så ”gilla” för att se och delta i den. Vår nya facebook sida gillar du HÄR.

Tacksamma för din hjälp <3

Som sagt vi börjar från det där siffran 0 som man gillar bara om den kommer efter en annan siffra =)

7 thoughts on “Ny facebook sida från 0 gilla …

    1. Vad snällt att du har gillat och ja, märkligt att inte din kommentar kom med hela men jag fick den via sms iaf. =) Tusen tack för den, alltid roligt med kommentarer som lyfter en. Tråkigt att inte bara kunna byta namnet på sidan men facebook har nog ”tänkt till där” =) men skall absolut skriva vid några tillfällen på gamla sidan att vi har en ny innan vi stänger ner den …
      Vi kanske ses i Stockholm på onsdag på Formex? Kram

  1. Gillat <3
    Kommer även att besöka er nya fysiska butik då jag inte bor så långt bort från Borås, Sätila ;-)
    Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *