1 september …

Ligger här i soffan på mitt arbetsrum efter att ha tagit en Treo. Ibland får jag nämligen väldigt ont i magen och det enda som hjälper är just en Treo och ligga ner :)

Tur att jag har två timmar mellan lektionerna så att jag kan ta den här stunden i soffan uppassad av mina kollegor.

Bilden nedan tog jag när jag kom till jobbet idag <3

1 september och jag Ä L S K A R denna månad som i vanliga fall (likt idag) bjuder på soliga dagar samtidigt som det är friskare i luften och färgerna i naturen börjar skifta till de mer höstliga sådana.

Att min dotter föddes denna månad är kanske heller inget tillfälle :)

Jag är och har alltid varit mer en höstmänniska än en sommarmänniska om man nu kan dela in oss i dessa kategorier och har man, likt mig, haft en trevlig sommar så känns hösten mer än välkommen med sina rutiner samtidigt som det är alltid viktigt för mig att veta att små trevliga ”saker” väntar i planeringskalender oavsett vad det handlar om. Älskar att ha något att se fram emot, något jag misstänker inte vara unik i :)

Klockan 14 har jag min sista lektion och vid 15.30 (direkt efteråt) väntar planering inför föräldramötet i mitten på september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *