Tips på underkläder …

Jag var kanske 15-16 år när jag var hemma hos min väninna Isabella (jag bodde i Italien då). Vi satt och pratade med hennes mamma som sa något som fastnade i mitt huvudet även om jag måste erkänna att jag inte riktigt har följt rådet dagligen.

Hon sa nämligen att en snygg klädsel börjar alltid med underkläder och att när man ska på morgonen välja trosor/bh ska man ha i åtanken hur det skulle kännas om något skulle hända att man skulle tvingas besöka en läkare och stå där med de fulaste underkläderna man hade i sin garderob den dagen :)

Då vi var unga tänkte hon inte i vissa banor medan idag skulle man nog mer spinna vidare på den där story och tänka på att en snygg manlig läkare kommer in och ber en ta av sig för en undersökning. Ajdå :) HÄR kan du se den läkare som blev framröstad som Italiens snyggaste sådan. Jag tillhör de som nog hade brytt sig om vilka underkläder jag hade haft på mig och ”imponerad” av er som inte hade brytt er :)

Vem har inte skrattat med lite igenkänning gällande DENNA scen i Bridget Jones dagbok?

Det jag vill egentligen säga är just att underkläder är en del av klädsel även om det kanske är bara du som ser de under hela dagen. Känslan att känna sig bekväm men fin börjar redan där och jag inser att jag behöver rensa lite i den där lådan.

Ni kanske förstår vad jag menar … eller inte men man får ha lite blink i ögat ibland när man vill läsa min blog. Då jag i många år har haft en väldigt stor storlek på behå så har jag mestadels använd sportbehå, några från Marlies Dekkers eller sådana från CK som också är mer sportiga än annat medan innan. när jag bodde eller åkte till Italien köpte jag alltid mina underkläder från min favoritkedja Intimissimi som finns i många europeiska städer och även en liten butik i Femman i Göteborg.

Trots att jag är medveten om att jag inte får använda någon behå på 7-8 veckor så gick jag dit igår och köpte ett set som var på ordinarie pris och några andra trosor som var på halva priset. Kunde inte motstå <3

HÄR ser du den jag köpte och hade velat köpa fler men övriga får vänta tills jag har läkt och kan prova ordentligt. Köpte även trosor i samma serie för ibland är det snyggare med matchande. Man vet liksom aldrig :)

Många har frågat mig var jag har opererat mig men även om vissa har redan förstått det tänkte jag skriva ett inlägg om det senare för detta är ingen sponsrad operation men något jag har velat göra sedan ett par år tillbaka..

Om bilderna nedan känns lite provocerande (inget värre dock än alla bikini bilder som många lägger ut nu från stränder) så tänk på att jag är än så länge så glad och nöjd över att ha förminskat de och att det finns många som själva vill göra det och som är nyfikna att se hur bra eller dåligt det kan se ut.

Skickade denna bild till min syster i Italien som utbrast i någon slags ”finalmente = äntligen” :)

Samtidigt får ni i inlägget tips på fantastiska underkläder (inte heller sponsrat, tyvärr :) som finns i olika modeller och storlekar. Sök upp om Intimissimi finns i din stad eller så finns alltid online varianten om du likt mig älskar märket.

Nu ska jag söka på bikini för att äntligen kan jag denna sommar kunna ha en snygg sådan <3 Ni får ha lite tålamod med mig gällande detta men är så glad att ha gjort det …

En massa kramar till er och tacksam att ni har börjat kommentera mer i själva bloggen. Ska imorgon ringa till Loopia och fråga hur man gör för att era kommentarer godkänns direkt, har inte lyckats klura ut hur jag ändrar detta och varför det blev så :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *