Framröstad som den snyggaste läkaren i Italien …

Som italienska bosatt i Sverige tycker jag att det är viktigt att ibland dela med mig om nyheter från mitt hemland =) så varför inte starta denna söndag med att visa er den läkare som av den italienska kvinnliga befolkningen på social media har blivit framröstad som snyggaste? Who can blame deras val liksom utan att ha insikt i hur konkurrenterna såg ut =)?

Dottor Giovanni Angiolini heter denna läkare som jobbar som ortopedisk kirurg  men som får mer kärleksförklaringar än förfrågningar gällande medicinsk hjälp samtidigt som vissa av förståeliga skäl =) låtsas lida av vissa åkommor bara för att få komma till hans mottagning.

Självklart finns han på Instagram om du vill följa =)

Trevlig söndag! Nu ska jag upp för att om ett par timmar hämta upp mor och dotter och åka på brunch till Göteborg <3

 

 

7 thoughts on “Framröstad som den snyggaste läkaren i Italien …

  1. Finns det någon där kvinnliga läkare finns med som snyggast och bästa ? men även som man håller jag med om att han såg bra ut ?? // George

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *