Stor och mini juice …

Vila mycket var rekommendationen jag fick på mitt återbesök på kliniken där jag opererade mig förra tisdagen.

Startade därför min dag med att bara möta upp mor som skulle till Apoteket och köpa någon present till en väninna som fyller snart år. Hon följde med mig till Systramii där jag drack en selleri juice men då mor hade redan ätit frukost ville hon inte ha något själv. Hon blev dock glad hon när hon fick en mini juice så att hon kunde hålla mig sällskap och provsmaka… Hur gulligt som helst och vilken service och omtanke <3

Världens sötaste mini juice och vilken service <3

Köpte med mig även en acai bowl för att hålla mig någorlunda nyttig denna varma dag.

Väl hemma la jag mig i sängen med en bok som ingår i kurslitteraturen men somnade …

Kroppen läker genom att sova och då det är vad de rekommenderade mig att göra tänker jag inte anstränga den just nu. Värmen ute är inte bra för såren som inte får bli fuktiga så har hållit mig hemma och vilat. En lugn vecka till sedan tror jag att jag får ute och ta mina långa promenader igen i skogen.

Ska dock ta en liten kvällspromenad på ett par km för att få lite syre men det när det är svalare och skönare ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *