Att helt plötsligt överväga kvällsträning …

Igår hade jag en riktig mysig söndag som tillbringades mestadels i morgonrock fram till 16 tiden.

Lite matlagning (inget avancerat dock) vilket inträffar väldigt sällan och bara en massa mys. Nicole och hennes bror var här en stund och vi satt bara runt bordet och pratade. Så trevligt!

På eftermiddag/kväll gick jag dock till gymmet för att köra ett lite enklare pass tills min väninna Vivvi fick mig att istället följa ner henne till kafé avdelningen på gymmet och ta en kaffe och nybakade pepparkakor.

Att gå till gymmet handlar väl dock även att socialisera eller hur? =) Inte så dumt alls att träna kvällstid något jag måste börja med för att få ihop det. Går man som mig upp kl. 5 för att ta buss och tåg så hinner man inte med någon morgonträning alls så alternativen är 1) ingen träning, 2) kvällsträning =)

Har du förresten sett föregående inlägg? Fram till midnatt kan du handla underbara Voluspa för endast 198:- så missa inte !!!

Nu ska jag koka lite kaffe och sätta mig och skriva ett inlägg som kan vara lite provocerande, något jag brukar undvika men å andra sidan ett ämne som jag finner intressant då det finns så många infallsvinklar där jag dock står fast vid vad jag tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *