Voluspa bakom dagens lucka

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Precis kommit till jobbet och ska snart iväg på möte men ville snabbt påminna dig om att Åhléns har en underbar Julkalender med fantastiska erbjudanden bakom varje lucka.

Förutom det har de ett brett sortiment på det mesta man kan tänka sig så ett litet måndagstips för alla som inte riktigt har kommit på vad man ska köpa i Julklapp.

Det är ett ljuvligt doftljus från Voluspa som döljer sig bakom dagens lucka, idag för endast 199:- (ord. 398:-) HÄR-, älskar erbjudanden så att man kan ge bort något som de flesta uppskattar att få till ett bättre pris.

Att få ett doftljus från Voluspa i doften Prosecco Bellini kan knappast göra någon besviken så jag har själv köpt ett till mig och ett att ge bort i Julklapp.

Nu möte och lektioner, det är måndag men även 5 dagar kvar till London och 2 veckor kvar till Jullov! <3

2 thoughts on “Voluspa bakom dagens lucka

 1. Voluspa är underbara⭐️⭐️⭐️

  Jag tycker det vore jätteintressant om du ville skriva lite om det här med grovt förtal, Cissi Wallin. Gärna om du har olika vinklingar att se/tolka det hela. Själv vet jag inte var jag står, å ena sidan….och å andra sidan. Är ”rädd för” att det kan utvecklas till att det inte ”talas om det”. Om du vill skriva inlägg i denna fråga?
  Kram ❤️

  1. Hej Sofie,
   ska försöka mig på ett inlägg om bland annat mina åsikter kring Cissi Wallin även om ämnet är provocerande så klart… Ska sätta mig om en stund och skriva ner några tankar och åsikter.
   Kram till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *