Funderar på att börja måla igen … =)

För mååååånga år sedan var en väninna och jag på en kvällskurs i målning. När jag tittar tillbaka på den bild på den tavla jag lyckades måla så tror jag att jag kan knappast ha varit där på alla lektioner för bättre borde jag annars ha kunnat.

I vilket fall minns jag att kursledaren sa ”det är så roligt att se vad ni har valt att måla då det säger mycket om er själva”, hahaha!

Denna fantastiska konstmålning som platsar nog på Gli Uffizi i Firenze (Florens) är nog kastad då jag hämtade den aldrig ens från studieförbundet där vi var. Den var/är nämligen en väldigt stor tavla så visste inte var jag skulle ha den..

Men så här såg den ut då jag åtminstone fotade den och kanske att det bor ändå en liten Picasso i mig och jag borde ta upp detta igen. Kan bara bli bättre eller?

”Art is not what you see, but what you make others see” … Tror att vi alla ser nog samma sak, hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *