En vecka kvar …

Skönt att komma hem denna tisdag för nu känner åtminstone jag verkligen det där behovet av några lediga dagar så välkommen novemberlovet nästa vecka!

Fram till nästa vecka har jag/har jag haft en extra kurs/klass i 7 veckor i sociologi, en underbar klass som jag dock släpper efter lovet och går då till en heltidstjänst. Anledningen till att det blev så var att man inte räknade med att det skulle bli två klasser i italienska 1 (vilket självklart glädjer mig) så vi startade båda klasserna och får nu lämna sociologiklassen till en kollega.

Ska bli väldigt skönt att inte behöva ha de där extra lektionerna men genom att ha jobbat extra så kommer nu en heltidstjänst att kännas så mycket skönare då jag kommer att uppleva den med färre lektionstimmar. Att flytta sina referensramar kan vara bra när upplevelsen blir att man får mindre att göra trots att man har mycket …

Har alltså bara den här veckan kvar med dessa extra timmar för att sedan resten av läsåret hålla mig till italienska och psykologi som undervisningsämnen.

Njuter nu i soffan denna kväll för semesterresan närmar sig även om Yr visar att det bara ska bli regn … Nåväl, vädret kan vi människor ännu inte påverka så blir det inget bikiniväder så får man se det som träningsväder =)

Aiuto, vilken positiv inställning jag har eller försöker ha =)

3 thoughts on “En vecka kvar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *