Att ha en djurpark i form av inredning …

När jag la ut en bild på vår nya svan kommenterade Nicole på Instagram att vi har en djurpark vilket fick mig att le för när hon gjorde en lista på några inredningsdetaljer i djurtema så stämmer detta. En liten kuriosa är att svanen är en sparbössa <3

IMG_2810

När våren kommer vill man både förnya sin garderob och hem så tittade runt bland all inredning. De alltid snygga lampor från italienska Kartell har jag köpt just hos Mariella Inredningar. Jag har tre olika som jag aldrig kommer att tröttna och som jag nu har nog haft i minst 5 år. Älskar de lika mycket idag …

IMG_2796

Jag har en Kartell lampa i guld, en vit och en som på bilden nedan.

IMG_2798

En karaff har jag också men blev lite kär även i den svarta coola de har fått in HÄR. Ursnygg!

IMG_2805

Dessa hade jag inte tackat nej till, hur fina som helst!

IMG_2800

IMG_2799

IMG_2804

Min Flos lampa finns också hos Mariella och likas den coola aplampan från Seletti, jag har en svart men funderade länge om jag ville ha vit eller svart. Elefanten har jag tittat på länge men måste göra om vardagsrummet innan jag investerar i ny inredning (förutom svanen som fick följa med hem för ett par dagar sedan)

IMG_2807

Självklart har vi hemma även Octupus ljusstake apropå fler djur =)

IMG_2789

Ett litet inredningsinlägg om mina grannar Mariella Inredningar som har en webbshop HÄR ifall du likt mig ibland inte kan motstå de där frestelserna <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *