Påskägg och presenter jag inte hittade …

Har man en nyfiken tonåring som ofta nosar sig fram till de där presenter man lite lätt hade gömt så blir konsekvensen att man gömmer de lite bättre, så bra att man själv inte hittar de när det är dags att ta fram de.

Idag när jag letade efter hennes Påskpresent så hittade jag ett litet paket jag nog hade köpt i födelsedagspresent men som jag inte längre hittade så den förvandlades idag till Påskpresent. Man kan säga att min lilla dotter fick i Påskpresent lite mer än vad man ska få pga. denna lilla extra ask men hon klagade inte, tvärtom kramade hon mig med en ”Du är söt mamma” vilket jag tackade för, gillar att hon tycker att jag är det =)

Processed with VSCO with m6 preset

IMG_2773

Det fina ägget köpte jag på Indiska för ca 79:- (minns inte riktigt) och i den la jag ett presentkort till en bio med godis till.

Processed with VSCO with m6 preset

Nu är jag dock i butiken då den är öppen 10-14 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *