Aprilvädret & sommarledigheten …

Vi fick ett litet glimt av våren för att nu återigen ha gråa och regniga dagar, åtminstone hår i Borås. Aprilvädret är ju känt för att alla årstider kan passera under denna månad så bara att hålla ut så kommer solen igen, förhoppningsvis för att stanna <3

Bilden nedan är från förra sommar. På jobbet är det nämligen dags att lägga in sin semester för även om jag är lärare så gäller inte lärarsemestern här på Vuxenutbildningen. Här har vi de där klassiska 32 dagarna + några extra lediga dagar att nyttja och v. 29 och 30 måste vi ta ledigt då skolan är stängd.

Vet ni vad jag skulle vilja göra denna sommar åtminstone en vecka? Åka på en helt vanlig charterresa, ligga vid poolen, läsa pocketböcker, alternativt lyssna på intressanta poddar och bara vara.

Något annat jag hade önskat kunna göra är att åka på tennisläger för vuxna för det där med att lära mig spela tennis finns ju där. Om någon av er hör om någon tenniskurs för vuxna nybörjare i närheten av Borås, säg gärna till.

Har du några storslagna planer för kommande sommarledigheten? Stränder kan självklart vara trevliga men jag är faktiskt mer den som föredrar att ligga vid poolområdet. Gillar inte alls sand på fötterna och tror att det finns två kategorier människor: de som föredrar stranden och de som föredrar poolområdet och självklart finns några som gillar båda.

Fredag idag… Imorgon ska jag till Göteborg för att fira en nybliven 50åring och igår var det lite mat och bubbel på Noosh med finaste Louise <3

Vi hann även ta en kaffedrink på Vinci och visst är det fantastisk med de vänner som man kanske inte träffar så ofta men som alltid finns där <3

Nu ska jag börja dricka lite extra vatten då jag ska lämna blod vid lunch på Ge Blod vid sjukhuset. Har varit blodgivare i några år och något jag rekommenderar alla som kan att göra. En liten insats som kan göra stor skillnad <3

6 thoughts on “Aprilvädret & sommarledigheten …

  1. Jag håller med dig jag ligger hellre vid poolen än på beachen men en pool vid beachen 😊🤗är det ultimata stället att fördriva en dag på ledigheten i ett litet tropiskt klimat. Ska kolla upp angående tennis 🎾 resor låter riktigt kul !!!
    Ha en härlig helg i det lite gråa vädret 🤗😃
    Kram George

    1. Tack för din rättelse om så är fallet men trodde att alla som är +50 hade 32 dagar.
      Hade eget i 10 år så får villigt erkänna att jag inte har koll :)

  2. Hej Michela! Måste bara fråga var du har köpt din fantastiska bikini? Tack för en trevlig blog och önskar dig och din dotter en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *