Att fira Linda 50 år !!!

Igår vid 16 tiden lämnade vi småstaden för att åka hem till Linda som nyligen blev 50 år. Bubbel, ljus, diadem med en tårta på, ballonger och blommor är självklara när man ska uppmärksamma någon som har fyllt 50 så vi hade med oss det mesta som ett födelsedagsbarn ska ha <3

Linda hade fixat så mysigt i sin underbara lägenhet <3

Plock, öl eller bubbel, en massa prat och så fick vi sätta oss vid dukat bord. En otrolig god pasta med salsiccia då jag har turen att mina vänner gillar att laga mat :)

Så otroligt gott …

Vi tog senare på kvällen en Uber till At Park som dock är i mina ögon något sunkigt … Ingen aning vad vi pekade på :)

Men efter en stund på At Park tog vi det helrätta beslutet att gå till Melody Club och så otroligt trevligt vi hade där!

Människor i olika åldrar, fräscht ställe, glädje och det där ”att bjuda på sig själv” då man kan numera sjunga karaoke öppet för de som önskar lyssna och inte bara hyra ett rum dit ingen annan kan komma.

Födelsedagsbarnet <3

På stora scen kan helt enkelt vem som helst gå upp och sjunga och måste erkänna att jag var väldigt nära på att fråga mina väninnor om de ville köra en ”Sarà perché ti amo” Sparar det till nästa gång :)

Vid 3.30-3.45 gick vi och la oss och var inte ens trött egentligen … Kan man bli piggare med åldern? :)

Detta ska vi helt enkelt göra om och alltid trevligt att även se några ansikten man känner igen … TACK Linda för gästvänligheten och för att även du ingår nu i +50 klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *