En lördag i Göteborg …

Igår vid 16 tiden kom min väninna Ann-Louise och hämtade mig för att åka till Göteborg för att träffa hennes pojkvän/man Peter och ett par kollegor till honom.

Blev bjuden på en helt fantastisk trevlig kväll som började i Peters lägenhet på Avenyn med lite bubbel för att sedan fortsätta och möta upp hans kollega på en restaurang för mer bubbel och ostron (hoppade över ostronen) och för att sedan äta lite asian fusion på The Parlour.

Tanken var att jag skulle hem till Borås med sista bussen vid midnatt men icke … Vi gick alla tillbaka till Peters lägenhet och där satt vi 5 och pratade fram till 3.30 … Som tur är har Peter en stor lägenhet så fick helt enkelt också stanna kvar och sova i en av gästrummen.

Verkligen en ljuvlig kväll med underbara människor och är så glad för att dessa två fann varandra för ca 1 1/2 år sedan. Så otroligt fina tillsammans <3

Blir så klart väldigt glad när man ser den omtanken och den viljan att ”det är vi” i deras ögon <3

Imorse fick jag frukost och vid 12 åkte Ann-louise och jag tillbaka till småstaden efter en härlig lördag i Götet. TACK för kvällen och för att jag får checka av en sak på min bucket list!

2 thoughts on “En lördag i Göteborg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *