Robinson möter Bachelorette …

Ja, mitt förra inlägg var ett första april skämt men ni anar inte hur många som faktiskt ”gick på det”.

Kollegor skrev till mig och ringde varandra, följare frågade när sändningen börjar, en väninna ringde mig från semestern, ett företag skrev att de gärna sponsrar med bikini som jag kunde ha på mig i programmet, osv …

Detta kanske betyder att mitt koncept Robinson möter Bachelorette skulle kunna vara en idé för produktionsbolagen som konstant letar efter nya program idéer.

Här bara några av kommentarerna som fick mig att le, nöjd över att mitt första april skämt gick hem hos många …

Lite kul var det allt men idag är det 2 april och skämten är över …

Jag har själv inte gått på några igår men så är det nog ingen som ens har försökt vilket kan vara en anledning.

Vilket är det bästa aprilskämtet du har gått på? Själv minns jag när BT skrev att Borås skulle få sin första kattlöpningsbana och jag ställde mig frågvis i hur de skulle få katter att springa fort runt en bana. Nicoles pappa skakade på huvudet över hur naiv jag var :) och så minns jag när Nyheterna gick ut med att skatten på godiset skulle höjas enormt och jag var så otroligt bestört över detta …

Nu har jag tagit på mig mjukisbyxor (tog min dotters som är i Gdansk) och ska snart njuta av en bra thriller som Ann-louise tipsade mig om. Snö så helt i min profil att kura ihop mig i soffan med min katt <3

4 thoughts on “Robinson möter Bachelorette …

  1. Det var ett exempel på ett riktigt bra aprilskämt! Lite galet, men tillräckligt realistiskt för att kunna vara sant! Jag gick på det först, men insåg sedan att det var 1:april, Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *