Lite fix på Klinik Villastan …

Denna eftermiddag har jag varit på bästa Klinik Villastan HÄR för att göra lite botox och för att fylla på lite läpparna, något jag gör typ en gång per år men det har även hänt att två år har gått vid något tillfälle.

För 10 år sedan såg mina läppar inte kloka ut (jag erkänner det själv :) men sedan flera år har Ann-Louise på just Klinik Villastan tagit hand om de och de är fylliga men utan den där anknäbben som många är rädda att få vid denna typ av injektion.

Att gå på konsultation hos en riktig sjuksköterska som har erfarenhet är det bästa du kan göra om du går i sådana tankar och på Klinik Villastan är både Ann-Louise och Jenny just utbildade sjuksköterskor.

Mysig och välkomnande miljö <3

Förutom de fantastiska produkterna från Dr Obagi finns numera de från Teoxane som jag började använda för ca 10 dagar sedan och de är suveräna … Deras serum … WOW!

Att göra behandlingar på kliniker är självklart underbart men så viktigt att du inte glömmer att ta dagligen hand om din hud genom bra produkter för det är de dagliga rutinerna som är viktiga att få in.

Kanske inte det bästa kortet här nedan men svullnaden lägger sig snart och som vanligt är det där med estetik otroligt individuellt. Vissa gillar det vissa gillar det inte och det är precis så det ska vara <3

Jag förstår inte hur man kan supa sig full på krogen medan andra förstår inte varför jag vill göra läpparna eller botox… :) Låt oss acceptera vara olika åsikter och göra precis det vi vill så länge vi inte skadar andra människor <3

Fick så ont i magen efter dagens möte. Tagit en Treo och lagt mig för det är det enda som hjälper … Håller tummarna för att det snart går över …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *