Trivseldag på Välas kursgård …

Casa dolce casa <3

Kl. 8 hämtade jag upp två kollegor och så körde jag ca 25 minuter från Borås för att komma till Väla kursgård i Hökerum där vi idag hade trivseldag med jobbet. Vi var nog runt 40 personer totalt och kursgården hade helt klart behövt en makeover …

Musik quiz och så en rolig tävling där vi kom på tredje plats av sex tävlande lag med denna konstruktion som vi döpte till Kanadas ambassad :) Stabilt, vackert och högst var de tre viktiga komponenter som juryn skulle ta hänsyn till.

Heja oss!

Efter lunchen var det dags för den aktiviteten man hade valt i förväg: 3 kamp, promenad eller bubbelbad och kan ni gissa vad jag valde? Ja, just det … bubbelbad och tack och lov att det var 38,5 grader i vattnet för det var inte speciellt varmt i luften.

Några av oss (men inte jag) hoppade tog även ett dopp i sjön …

En trivseldag utan möten där nyckelordet var gemenskap <3

Nicole och kompisen Tilda ska titta på sin serie och jag ska ta denna lilla pälsiga tjej och gosa med henne <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *