PRX- T33 och Ge blod …

Direkt efter jobbet i måndags gjorde dock min andra omgång av PRX-T33Klinik Villastan. P

RX- T33 är en nålfri behandling där två substanser interagerar på cellulär nivå. En intensiv biorevitaliserande behandling som bidrar till cellförnyelse, stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer och motverkar samt reducerar pigmentfläckar, rynkor, torr hud och förlorad elasticitet. Misstänker att vi är många som känner och upplever att just elasticiteten minskar med åldern så väldigt tacksam för att det finns hjälp att få genom olika behandlingar.

Idag började jag istället dagen med att bidra vården med blod. Det är tredje gången jag lämnar det på Ge Blod och den här gången gjorde jag ett par misstag. Jag drack för lite dagen före och direkt efteråt åkte jag till jobbet utan att äta något vilket resulterade i att jag kände mig väldigt yr under dagen.

Mitt råd är därför att fylla på med vätska och sitt kvar några minuter efter att du har lämnat ditt blod, enkla rekommendationer som de själva går ut med men som jag den här gången inte följde :) Nästa gång blir i februari då vi kvinnor får lämna blod 3 ggr om året till skillnad från männen som får göra det 4 ggr.

Är du inte redan blodgivare läs igenom vilken skillnad du kan göra genom denna enkla handling. HÄR finner du information och när ditt blod används så får du ett tack sms från Ge Blod som en bekräftelse på och när det har kommit till användning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *