Randigt och klassiskt …

Känns så avlägset att fota kläder framför spegeln numera vilket var istället det jag gjorde mer eller mindre dagligen när jag hade butik.

En saknad att göra det men har lovat att visa och tipsa om några klassiska skjortor i helgen när jag kan fota på dagtid men redan nu tänkte jag visa en underbar tröja (blå och beige) jag inhandlade hos Massimo Dutti (fin även med en skjorta under) medan de sköna och stretchiga denim är från märket Lois och inköpta hos butiken Fira i Helsingborg som även har webbshop HÄR.

Gällande storlekar är tröjan i storlek M för att även ha en skjorta under den samt då jag ville ha den lite oversize medan jeansen är i storlek 28 men hade nog kunnat även ha de i storlek 27. Riktigt sköna är de och saknade en denim i lite mörkare tvätt <3

Hoppas du njuter av en skön torsdag kväll. En fantastisk höstdag har denna torsdag bjudit på, enda nackdelen är att jag kom hem lite för sent för den där rogivande och älskade promenaden jag gillar att ta runt en av sjöarna här i småstaden <3

13 thoughts on “Randigt och klassiskt …

  1. Det ser ut och vara en perfekt hösttröja.
    Jag såg dokumentären om Billy Milligan på netflix i helgen. Sant eller osant att ha 24 personligheter. Klurig nöt det där!
    Solen har strålat idag så nu känns mökret på kvällen mysig och skön.

    1. 24 personligheter låter onekligen jobbigt men väldigt intressant att just då var det väldigt många som riskerade fängelse som hänvisade till den psykiska störningen. Den tas även upp i en bra thriller som heter ”Primal Fear” med Richard Gere och Edward Norton. Har du inte sett den rekommenderar jag den då slutet är lite överraskande … :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *