När utsikten borde ses över …

Igår eftermiddag åkte jag till Göteborg och fick skjuts av min dotter och hennes två tjejkompisar som skulle testa nattlivet i Göteborg med utgång och hotellövernattning för att slippa ta bussen till Borås mitt i natten.

För min del var vi 4 som gick ut och åt på restaurangen Papa Mastrani, ett ställe jag aldrig tidigare hade hört talats om men som bjöd på god mat och en god amaretto sour. Vi firade en för dagen nybliven 52 åring men en trevlig middag i gott sällskap.

En liten onödig men rolig kuriosa är att de, vid vårt bord, som satt med ansiktet mot fönstren såg rakt in i en toalett för herrar, något de kanske borde göra något åt. Sådär charmigt att se männens ansikten när de stod vid sina pissoarer medan man njuter av en god middag :)

Skönt att även vara själv i Göteborg när min dotter var ute på club för första gången i Göteborg <3

Vid 10 tiden imorse vaknade vi till en strålande söndag när höstvädret är som vackrast. Vi tog en frukost på Avenyn och sedan fick jag ett sms där min dotter skrev att de skulle hämta upp mig vid 11.30.

Att få skjuts både dit och hem passade mig alldeles utmärkt och så fick jag även med mig min dotter på en promenad runt Pickesjön.

Hon var och är rätt så trött då de kom tillbaka till hotellet vid 03.30 men efter vår promenad så ska vi njuta av en skön söndag utan några måsten …

Om exakt 2 veckor så är vi på en vit strand med turkosblått vatten vilket känns lite märkligt och otroligt skönt <3

Hoppas du njuter av en underbar söndag och att vädret är lika vackert hos dig som här i Borås, Sveriges soligaste stad :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *