Märkliga drömmar …

Ibland har man lite märkliga drömmar och natten som varit innehöll just några där jag bland annat skulle på en mässa och köra bil med hästvagn inne i en båt. Kan tänka mig paniken jag hade i sömnen :)

Förutom detta drömde jag att på denna mässa skulle jag köpa kuddar med katter på att sälja för alla hade velat ha just en sådan. En uppenbarelse? Vill ni ha kattkuddar tror ni?

Vaknade, somnade om (hur skönt som helst), ute regnar det och idag blir det nog en sådan där dag där inget speciellt händer och sådana dagar är helt ok bara man känner att man har gjort något i närtid och att något roligt väntar.

Gick och handlade vid 9 och ska visa lite senare vad jag har blivit lite ”beroende” av. Jag har hittat en ersättning till godis/kakor och chips som är något nyttigare men där jag äter upp ett helt paket :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och söka efter ett mysigt hotel i Cesenatico eller Cervia då jag ska dit med min syster och syskonbarn helgen 7-9/8. Älskar att googla på hotel även om de som man helst skulle vilja boka ligger inte alltid inom den budget man har …

Nu hör jag Nicole gå upp med en gäsp, hahaha! Hon ska visst spela padel för första gången idag, spännande :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *