Och svaret är …

Mina kollegor verkar vara förväntansfulla gällande mina ord i föregående inlägg där jag skriver att jag har hittat något som jag har blivit lite smått beroende av och kan lätt hoppa över godis och annat för ett dessa.

Vad är det jag nu tycker så mycket om? Svaret i bilden nedan.

Har ni smakat de? Gör det men då måste det verkligen vara popcorn smaken ni väljer för mamma mia vad goda de är.

Satt och knaprade på några av de medan jag tittade på snuskfilmen ”365 dagar” på Netflix, en film som är långt ifrån en av de bättre jag har sett men då den har blivit väldigt kritiserad för det påtagliga (du förstår när och om du tittar på den) kunde jag inte låta bli att titta på den denna regniga söndag speciellt med tanke på att den italienske skådespelaren Michele Morrone spelar denna maffia boss som kidnappar en kvinna har har drömt om för att se till att hon blir kär i honom inom 365 dagar.

Inte den typen av filmen som man kanske tror att ska komma efter #metoo rörelsen men tror att den där med kidnappningen hade de kunnat hoppa över i manuset då det känns att de flesta tjejer/kvinnor hade kanske följt med denna något sexiga man åtminstone för natten helt under frivillig basis och med det hade producenterna skippat den kritiken de fick.

I två timmar har jag helt enkelt passat på att titta på denna film som får Mr Grey att se ut som ett oskyldigt barn medan jag mumsade i mig majskakor som smulade sig på mitt linne.

Det kallar jag sexigt :)

4 thoughts on “Och svaret är …

  1. Hej

    Jag är fast i Chiafrö & Havsalt från Friggs, de är så goda. Kanske jag testar dessa oxå
    Kram från regn o blåsigt höstdag som Stockholm bjuder på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *