Teorierna kring Jeffrey Epstein …

Har du inte sett dokumentären/serien ”Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall” på Netflix eller ”Who killed Jeffrey Epstein” på Dplay passa på att titta på dessa två dokumentärer kommande vecka när sommarvärmen kanske uteblir.

Konspirationsteorierna kring hur kan kunde begå självmord och om det verkligen är det han gjorde florerar på nätet och då han nog visste och verkar ha filmat (för att försäkra sin framtid utan deras vetenskap) hur några (eller alla) av hans mäktiga vänner roade sig när de kom på besök så kan man lätt dra slutsatsen att många önskade nog att han dog för att han inte skulle prata då han stod åtalat.

En av de många frågor som jag inte fick svar på i dessa två dokumentärer var anledningen till att inte Ghislaine Maxwell blev gripen men nyligen greps hon äntligen av FBI.

Personligen tycker jag att beslutet om hennes gripandet tog för lång tid, då det råder knappast några tvivel kring hennes aktiva inblandning.

Att man väntade med att gripa henne bevisar åter att vi kvinnor ses sällan som några monster som kan sexuellt utnyttja andra vilket är ett stort misstag för visst händer det.

HÄR kan du läsa om de någorlunda senaste nyheter även gällande hur man tror att Ghislan kommer att hålla tyst gällande besöken Prins Andrew gjorde, då även han har anklagats för just sexuellt utnyttjande av minderårig.

Har du inte sett den katastrofala intervjun HÄR Prins Andrew gav då han fick besvara några frågor kring hans och Jeffreys vänskap så kan du se den i länken, sämre än Paolo Robertos …

Netflix/dplay och Youtube tips alla gällande Jeffrey Epstein och nu är Nicole hemma igen och denna annars lite oroliga mamma kan äntligen få sova <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *