Missa inte dessa tips …

En av de märken jag/vi har sålt i butik/webshop är svenska märket Fira. Så många fina blusar jag har haft på mig under åren från detta brand som drivs och ägs av fina Lotta & Gunilla som även har butiken Cirkus i Helsingborg.

En gammal bild här nedan från en av de många inköpen. Att gå till deras showroom var som att gå in i en godis butik där man vill ha allt och lite till …

När jag bläddrade häromdagen på deras Instagram så fastnade mina ögon direkt på några plagg som hade precis kommit in.

Vad sägs om denna underbara klänning som även finns i kort model och i blus variant?

På sommaren har jag oftast långklänningar och älskar den svala känslan som denna har. Långklänningen finner du HÄR och har köpt min klänning så inget samarbete, bara ett genuint tips då några av er saknar mina inlägg om kläder nu när jag inte längre har butiken. Jag tog storlek M …

Hur söt som helst i lite kortare model också. Den finner du HÄR. Bilderna nedan är hämtade från deras Facebook sida.

Blus varianten är också en dröm HÄR, perfekt till denim shorts, kjol och jeans. Hade jag inte köpt klänningen hade jag definitivt köpt blusen <3

699:- för blusen, så himla fin!

Riktig nöjd är jag över mitt sommar inköp <3

DENNA klänning är också helt bedårande i färgerna …

Till er alla Please älskare så kan jag glädja er att de säljer just även detta märke från Bologna som även jag sålde i butik och webbshop. Undra hur många Please jeans jag har sålt under åren när det rådde Please hysteri i landet :)

HÄR finner du shortsen …

Nu har online mötet avslutats och med det mitt arbetsdag. Ska snart ge mig ut på min andra promenad men först ska jag lyssna färdigt på en online föreläsning gällande min sommarkurs.

One thought on “Missa inte dessa tips …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *