Skolavslutning för eleverna …

I år har jag varit mentor, tillsammans med min kollega Lina, för en EK1 klass men då jag har haft bara några av de i italienska så går jag nu över till att vara mentor för en klass 3 då jag kommer att ha hela klassen i psykologi nästa år.

Idag var det skolavslutning för gymnasieeleverna som läser år 1 och 2. Lina och jag hade bestämt med klassen att träffas vid en park för lite spel/lek och för att bara umgås lite nu när vi i närmare 3 månader har sett varandra bara genom en dataskärm.

Det blev en timma där aktivisterna var av diverse slag men imponerad att alla (med undantag för någon som hade anmält sin frånvaro) dök upp.

Vi visade sommarhälsningen från vår rektor till de och så fick de lyssna på två sommarlåtar innan Spotify spelade helt annan typ av musik :)

Dessa soldyrkande elever frågade jag om det var ok med ett kort …

Nu är det officiella sommarlovet för eleverna börjat och här i Borås hör jag att studenten firas just idag. Om ett år är det min dotters tur och jag ser så fram emot att få se den glädjen i hennes ögon för, som jag har tidigare skrivit, många säger att det verkligen är en av de bästa dagarna i deras liv om inte just den bästa.

Vi lärare ska ha en mysig avslutning inom arbetslaget på fredag förmiddag och det ser jag fram riktigt fram emot <3

2 thoughts on “Skolavslutning för eleverna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *