Dagens REA tips för 360:-

Ni vet att jag för två veckor sedan beställde en långklänning från Fira som av frågorna jag fick verkar många av er ha beställt. Du kan läsa om det HÄR.

Förra veckan såg jag även en blus som var på REA och då reor är rätt så trevliga när pengarna ska gå till så mycket annat så beställde jag den på direkten. Du hittar blusen HÄR.

Älskar färgerna och en sådan som jag nog även kan använda på hösten med ett linne under. Det krävs en del innan jag faller för mönstrade överdelar men Fira och vissa andra märken lyckas skapa sådana som även jag gillar och då min garderob består framförallt av enfärgade plagg så är det roligt med lite variation.

Detta är inte heller ett samarbete (borde nog inleda några :) men blusen finner du HÄR för endast 360:-så ett ett underbart dagens tips. Jag tog storlek S då M fanns inte när jag beställde min men den passade bra ändå. Söt detalj att knapparna går diagonalt.

Här på fina Lotta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *