Vår lilla kräsna Molly …

Vilket soligt och krispigt väder vi har! Håller tummarna för att helgen blir solig och kanske även lite varm? Hoppas hoppas då jag ska troligtvis till kusten där jag vill ta en skön promenad vid havet och bara njuta av en skön helg.

Idag efter jobbet åkte jag och köpte kattsand, torrfoder och lite annan mat till lilla prinsessan här hemma.


Hon är nämligen kräsen, vad annars liksom? =) En kompis till mig skulle handla mat till henne och köpte lite olika varianter av kattmat i större burkar och av andra märken på Ica men de dög inte för Molly (vilket jag redan anade).

Det här är vad hon gillar men ibland duger även de Sheba … De burkar kattmat på bilden ovan luktar inte klassisk äcklig kattmat men känns mer äkta i rävarorna vilket självklart påverkar doften och lockelsen till att äta den…

Nu har hon lagt sig på en av köksstolarna och sover gott efter att ha njutit av lite middag <3

Titta in i föregående blogginlägg om du vill se några bilder från Johannas bokrelease förresten …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *