Mina nya favorit denim …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Igår när vi kom fram till Göteborg var det så fiiiint väder, magiskt även om något kyligt.

Jag är kär i dessa denim kommer från Totéme (modellen heter Straight denim). Jag har de även i blå denim i storlek 27 medan dessa mörkgråa är i storlek 28 då de har 1% elastane till skillnad från 2% i de blåa.

Du finner de HÄR och rekommenderar de verkligen för trots att jag har de nu i blått & grått så vill jag även ha de i svart, så nöjd är jag med dessa jeans. Är dock en riktig denim lover och hittar jag en model som passar mig så blir jag överlycklig!

Förra året köpte jag några par på NK som var för höga i midjan medan dessa är precis lagom höga =)

Lite sol i ögonen på bilden men vad gör de, bara sååååå skönt att få sol nu när hösten är här.

Hittade förresten dessa bilder i den mycket uppskattad goodie bag vi fick igår. Många som fann denna automat rolig och så vi med.

Läs inlägget från releasen HÄR.

Här dagens bild med jeansen …

Nu blir det lite torsdagsmys <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *